Labas, prisijunk arba užsiregistruok
Pokalbiai | Draugų pokalbiai | Pasižymėk mus
| Kalba:

FORUM
New Posts | My Topics | Profile Forum | User Settings | Subscriptions
Post Reply
Ka manote apie apsipirkinejima internete ?
Total Views: 732 - Total Replies: 14
Apr 08 2008, 8:30 pm - By BoSs

Private Message

Sveiki,

va sedejau sedejau ir sugalvojau jusu paklausti ar perkate internete ?

ka perkate, kur perkate, kodel neperkate ?

asmeniskai as tikrai esu uz apsipirkinejima internete visu pirma tai paprasta tai linksma nereikia landzioti po parduotuves ir t.t. :)

tad laukiu pasisakymu.

Junkis.lt
Apr 08 2008, 10:36 pm - Replied by: Dofkeee

Private Message

oj as nepirkau ir tikrai greitu laiku dar nepirksiu.nes man reik paciupineti apziureti ir pan :) yra baime kad gali paskui nusukti pinigu.As nepasitikiu internetinemis parduotuvemis!

:)
Apr 08 2008, 11:25 pm - Replied by: BoSs

Private Message

elwinutia rašo:

Dofkeee rašo:

oj as nepirkau ir tikrai greitu laiku dar nepirksiu.nes man reik paciupineti apziureti ir pan :) yra baime kad gali paskui nusukti pinigu.As nepasitikiu internetinemis parduotuvemis!

pinigai yra duodami tik tada,kai turi preke rankose(: nereikia pirkti is kokiu nezinomu,is pradziu deretu isitikinti ar geri atsiliepimai apie ta parduotuve;)

na dazniausiai pirma susimoki o tik paskui gauni preke. ir jei tau preke netinka tau grazina pinigus. :) as pardavejas budamas niekam nesiusciau prekes pirmiausia negaudamas uz ja pinigu :)

Junkis.lt
Apr 08 2008, 11:31 pm - Replied by: aleksandra

Private Message

Esu pirkusi diskus,nes internete jie daug pigesni negu parduotuveje,pvz parduotuvej 10 dvd tusciu disku kainuoja 25 eurus,o internete uz tokia kaina gali ju 100 nusipirkti,nezinau kodel cia taip...Nu dar ir knygu esu pirkus rusu kalba,nes knygynuose ko reikejo neradau :)Siaip esu uz bet perkant paprastesnius daiktus,tokius kaip knygos,diskai,aksesuarai...Zinau kad tikrai niekada nepirkciau drabuziu,nes man reikia pasimatuot ir paliest :)

Šypsokis ir pasaulis šypsosis tau ;)
Apr 09 2008, 6:47 pm - Replied by: Partizanas

Private Message

Nu pirkes tai nesu bet uz tai tikrai esu. Nu niekur nereikai eiti viskas lengva ir paprasta nzn manau kad tai geras dalykas

Sveiki gyvi
Apr 10 2008, 12:49 am - Replied by: BoSs

Private Message

WimigrantasW rašo:

Perku, pats parduodu internetu, niekada nebuvau apgautas, tiesiog nereikia buti tokiu... aha, konkreciau ka perku? perku literatura, filmus, retkarciais maista ir zinoma daznai apsilankau autogide, kaip sezonas taip naujiena :]

o ka parduodi internetu ?

Junkis.lt
Apr 10 2008, 1:51 pm - Replied by: Linux

Private Message

as labiau parduotuves megstu... nusiperku ir ka reik ir ko nereik bet internetu perku kartais knygas

***... Angel's Deserved To Die..***
Jun 05 2008, 8:36 am - Replied by: BoSs

Private Message

na jo su masinu dalimis ir mano draugas prekiauja, bet jis per ebay uzsiima.
Junkis.lt
Jun 09 2008, 2:52 am - Replied by: Deilas

Private Message

nuva visi tik perkat perkat :) o as uzsiimu sukciavimu, reikia kazkam uzsiimt situo :)

P.S. cia pusiau juokais :)

O siaip pagrinde eBay aprsiperku kai reikia :)
Just Be Yourself and everything will be ok
Jun 09 2008, 9:44 am - Replied by: BoSs

Private Message

Deilas rašo:
nuva visi tik perkat perkat :) o as uzsiimu sukciavimu, reikia kazkam uzsiimt situo :)

P.S. cia pusiau juokais :)

O siaip pagrinde eBay aprsiperku kai reikia :)

cia kaip pusiau juokais ? :)
Junkis.lt
Jun 09 2008, 6:28 pm - Replied by: Salamandra2

Private Message

man labiau patinka matuotis drabuzius ir smirinet po parduotuves. bet internete galima uzsisakyti idomesniu drabuziu
kai visko netenki, vis delto dar lieka ateitis
Post Reply

*** Junkis.lt ***